Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Galeasen - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Galeasen - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs mer
Bifogade filer

Balkong och uteplats

För att göra balkongen lite extra trevlig är det många som sätter sin personliga prägel på balkongen. Inred din balkong med eftertanke och var aktsam med husets fasad. Vill du sätta upp blomlådor eller liknande så gör det på insidan av balkongräcket.

Markiser

Om du vill sätta upp en markis ska den passa till huset och du behöver godkännande av bostadsrättsföreningens styrelse. Styrelsen har tillsammans med arkitekten tagit fram kulör och utformning på markiser i din förening.

Styrelsen har beslutat att följa arkitektens val av markiser och balkonginklädnad:

Fabrikat: Sandatex
Färg: Mörkgrå art.nr. 4215/97 alternativt ljusgrå art.nr. 986/15.

Tala med styrelsen som kan ge dig råd och anvisningar vart det är förberett för infästning av markisen. Anlita en behörig montör. Se även den bifogade ritningen som ska vara till hjälp gällande infästningen av markisen.

Just nu gör Lannebjers glasmästeri flera jobb i fastigheten och de ger oss ett förmånligt pris. De håller på med allt från markiser, balkongskydd till persienner. För mer information kan man besöka deras hemsida: www.lannebjers.se.

Inglasning av balkong

För att få glas in en balkong krävs bygglov från kommunen och godkännande från bostadsrättsföreningens styrelse.

Bygglovet blev godkänt i december 2017. Det som nu behöver göras är att vi ska ha ett stämmobeslut gällande detta innan de som är intresserade kan ansöka om att glasa in sin balkong.

Arbetsgruppen för balkonginglansing har varot i kontakt med två företag, Balkongrutan och NIKA inglasning. Dessa har under vecka 5 visning av sina system (se anslag i entréer).

Har ni några frågor eller funderingar gällande ingalsningen kan ni maila till styrelsen på: styrelsen@brfgaleasenikanalstaden.se.

Uteplats

Om du har lägenhet i markplan ansvarar du själv för att sköta om växter och markbeläggnig på uteplatsen. Kontakta styrelsen om du har några frågor.

Brf Galeasen
brfgaleasenikanalstaden.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se