Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Galeasen - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Galeasen - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs mer
Välkommen till Brf Galeasen Kanalstaden

JMs tredje kvarter i Östra Kanalstaden, Galeasen, består av 63 lägenheter om ett till fem rum och kök. Här har du utsikt mot kanalen från den gemensamma takterrassen, som dessutom har kvällssol. Så gott som samtliga lägenheter har balkong, terrass eller uteplats.

Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park, båtplatser, kajpromenad med gästhamn, butiker och restauranger. Nyrenoverade Åkersberga centrum ligger inom gångavstånd, liksom Roslagsbanans hållplats. Här kombineras sjönära bostadsmiljö med närhet till tätortens utbud och service.

Under fliken "Föreningen" finns kontaktuppgifter till föreningens styrelse. För att kunna se alla information på hemsidan måste du skapa en inloggning och det gör ni högst upp till höger på den här sidan. Skulle ni ha problem med inloggningen kan ni kontakta styrelsen via styrelsen@brfgaleasenikanalstaden.se

Aktuellt

Takterrassen och allmänt stök

Hej kära medlemmar. Tyvärr har vi fått in en del klagomål från både egna medlemmar och medlemmar i föreningarna runt oss gällande störande ljud sent på kvällen/natten. Det har varit både från vår gemensamma terrass och från balkonger. Vi kommer nu att stänga av terrassen så i framtiden kommer man bara kunna ha tillgång till den om man bokar den och kvitterar ut nyckel. 

Vad gäller festande på egen balkong skulle vi önska att ni respekterar alla boende runt omkring. Se till att hålla ljudnivån nere när det blir kväll/natt så slipper vi få fler klagomål då detta känns väldigt tråkigt. (2018-08-13)

/Styrelsen Brf Galeasen Kanalstaden

Nya trivselregler

Det finns nu en uppdaterad version av föreningens trivselregler. Se bifogade filer under fliken medlemmar. Läs igenom dessa då det finns en del nya punkter gällande exempelvis rökning och rastning av hund på innergården. (2018-05-30)

Parkeringssituationen maj-juni

Se uppdaterad info gällande parkeringssituationen i området under "Information från JM" till vänster på denna sida. (2018-05-29)

Ny portkod

Den 25/5 kommer koden till alla entréer att bytas. Det har delats ut lappar i alla postfack. Har ni inte fått någon lapp kan ni kontakta styrelsen för att få den nya koden. (2018-05-23)

Stöld i vindsförråd

Vi har haft inbrott i tre lägenhetsförråd på plan 4 på Aspövägen 3. Det har stulits vinterdäck från båda förråden. Har ni gjort någon iaktagelse får ni gärna kontakta styrelsen. Tänk på att inte släppa in någon obehörig i fastigheten.

(2018-04-26)

Förtydligande från JM

Vid frågor och funderingar på sådant som JM har att göra med ska detta gå genom JMs kundtjänst. Ni hittar kontaktinformation till dem via länken: www.jm.se/kontakta-oss.

(2018-04-22)

Information inför årets föreningsstämma

Nu finns det ett informationsbrev här inför årets föreningsstämma. Gå gärna in och läs!

(2018-04-17)

Protokoll extrastämma

Nu finns protokollet från extrastämman här.

Balkonginglasning

På extrastämman som ägde rum igår (26/3-18) beslutades det att tillåta inglasning av balkong i föreningen. Det finns mer info gällande detta här.

Nytt informationsbrev från JM

Det finns nu ett nytt inforationsbrev om vad som händer i området här.

Arbete under huset

Nu har arbetet med att suga ur fyllnadsmassan under huset börjat. De börjar vid trapphus 1 (Kungsängsvägen 7) och jobbar sig sedan runt huset.

Möte med kommunen

Se under fliken medlemmar och bifogade filer för info gällande mötet med kommunen som vi, Fullriggaren och Briggen haft.

Gällande sophanteringen

Det finns ett nytt brev gällande sopsituationen i föreningen här.

 

 

Brf Galeasen
brfgaleasenikanalstaden.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se