Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Galeasen - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Galeasen - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merVälkommen till Brf Galeasen Kanalstaden

JMs tredje kvarter i Östra Kanalstaden, Galeasen, består av 63 lägenheter om ett till fem rum och kök. Här har du utsikt mot kanalen från den gemensamma takterrassen, som dessutom har kvällssol. Så gott som samtliga lägenheter har balkong, terrass eller uteplats.

Kanalstaden blir en modern kvartersstad med gröna innergårdar, central park, båtplatser, kajpromenad med gästhamn, butiker och restauranger. Nyrenoverade Åkersberga centrum ligger inom gångavstånd, liksom Roslagsbanans hållplats. Här kombineras sjönära bostadsmiljö med närhet till tätortens utbud och service.

Under fliken "Föreningen" finns kontaktuppgifter till föreningens styrelse. För att kunna se alla information på hemsidan måste du skapa en inloggning och det gör ni högst upp till höger på den här sidan. Skulle ni ha problem med inloggningen kan ni kontakta styrelsen via styrelsen@brfgaleasenikanalstaden.se

Aktuellt

 

Portkod

Påminnelse om byte av portkod på måndag den 22/3. Alla skall ha fått ett brev med den nya koden. Skulle ni fortfarande inte veta vilken kod vi byter till så maila styrelsemailen med namn och vilken lägenhet ni bor i så får ni den.

 
Enkeriktning av Storövägen

Påminner om att Storövägen kommer enkelriktas från den 8/12 2020.

Parkering

Påminner om de nya parkeringsreglerna som gäller i området. Det är parkeringsförbud längs med gatorna i området på tisdagar mellan 10-15 och på den stora parkeringen mot IP på onsdagar mellan 10-15. Detta förbud gäller från 1/11 (2020-11-05)

 

Nycklar

Det kan ibland bli aktuellt att göra en ny nyckel, antingen då man har tappat bort eller på annat sätt förlagt sin nyckel. Vi i styrelsen har beslutat följande; för att göra en ny nyckel behöver man en fullmakt som skall fyllas i och få signerad. Nya nycklar görs av Österåkers Lås & Larm AB.

Fullmakten finns på medlemssidan och skall signeras av en ledamot i styrelsen.(2020-08-12)

 

 

 

Brf Galeasen
brfgaleasenikanalstaden.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se